~ Tervetuloa painovirhepaholaisen uuteen verkkokauppaan ~

Ostoskori

Toimitusehdot


Yleistä

painovirhepaholainen.fi on ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy painovirhepaholainen.fi y-tunnus 2559347-1, Vahverotie 18, 70800 Kuopio. painovirhepaholainen.fi pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset Klarnan maksuvalinnoista.

Tarkemmat tiedot klarnalla maksamisesta löydät Klarnan verkkosivuilta.


Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 3-14 arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.


Palautusoikeus

Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalle tilauksesta yksilöidyllä tuotteella ei ole palautusoikeutta, muutoin kuin jos se on viallinen. Yksilöityjä tuotteita ovat mm. painetut tuotteet ja tarrat. Viallisella tuotteella on 14 vuorokauden palautusoikeus. Kuluttajasuojalaki 6 luku 16 § (15.12.2000/1072). Alennustuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Ota aina ensin yhteyttä myynti(ät)painovirhepaholainen.fi.


Noutamatta jäänyt paketti

Noutamatta jääneistä paketeista aiheutuneista toimitus- ja palautuskuluista vastaa asiakas. Noutamatta jääneiden pakettien osalta vähennämme palautumisesta aiheutuneet kulut ja hyvitämme mahdollisen jäännöksen asiakkaan ilmoittamalle tilille.


Omalla tekstillä tilattu paita

Omalla tekstillä painettua tuotetta ei voi palauttaa tai vaihtaa.

 

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Myynti(ät)painovirhepaholainen.fi